Çanakkale Programına Yoğun İlgi

Gördes Belediyesinin düzenlediği gecede 18 Mart Çanakkale Zaferi anıldı.

Reklam
Çanakkale Programına Yoğun İlgi
19 Mart 2018 - 16:23
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından Kültür Sarayı'nda düzenlenen Çanakkale Şehitleri Gecesi programına vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.
18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Gördes Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi ortaklığında düzenlenen programa Kaymakam Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, daire ve kurum amirleri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.
Salonun hınca hınç dolduğu programda Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ömer Faruk Altunağa ve Ankara Kocatepe Camii Müezzini Furkan Tıraşçı katılımcılara maneviyat ve coşku dolu anlar yaşattı. Çanakkale Şehitleri Gecesi programı Kur'an ziyafeti, kahramanlık türküleri, ezgiler, ilahiler ve şiirler eşliğinde sürdü. Vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla sanatçılara eşlik etti.
Kaymakam Fatih Ayaz ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol tarafından program sonunda sanatçılara hediyeleri takdim edildi. Kaymakam Ayaz ve Başkan Akyol yaptıkları konuşmalarda sanatçılara ve coşkularından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek; Çanakkale'nin tarihteki önemine değindi.
Program sonunda vatandaşlar sanatçılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Reklam
Reklam
Bu haber 5669 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum