Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cengiz Ergün:Hizmetlerimiz Halkımıza Helali Hoş Olsun

Cumhur İttifakının mitinginde Akyol ve Ergün vatandaşlarımıza seslendi.

Reklam
Cengiz Ergün:Hizmetlerimiz Halkımıza Helali Hoş Olsun
22 Mart 2019 - 18:37
Reklam
Reklam
Seçim çalışmaları kapsamında ilçemize gelen, Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Şehit Makbule Meydanından halkımıza seslendi. Bugüne kadar verdiği hizmetleri anlatan Cengiz Ergün; 'Particilik yapmadan, ayırım gözetmeden hizmet verdik. Halkımıza helal hoş olsun' dedi.
            Şehit Makbule Meydanında, seçim otobüsünden coşkulu bir kalabalığa hitap eden Ergün, ilçemizde alt yapısını gerçekleştirdiği mahalleleri bir bir saydı. Katı atık istasyonunu dile getirdi. Şehit Makbule Meydanını, Havuzlu Çarşıyı, Prestij Caddelerini hatırlatarak şöyle dedi: 'Kim yaptı, kim yaptı bunları? Sonrada Cengiz Ergün ne yaptı diye laf söylüyorlar. Birileri duysun diye size söylüyorum..'
            Konuşmasında bugüne kadar kendisine oy veren herkese teşekkür eden Ergün, ittifaka vurgu yaparak şöyle dedi: 'Cumhur ittifakı hizmetlerin kapısını sonuna kadar açacaktır.'
            Cumhur İttifakının Gördes Belediye Başkan Adayı Muhammet Akyol için; 'Başkan işi bitirmiş. Ona oy verecek misiniz' deyince, meydandan alkış desteği geldi. Ergün, 'Muhammet Akyol için bu destek %70'den aşağı olmasın' dedi. Aynı soruyu kendisi için soran Cengiz Ergün, bana da %70'den aşağısı olmasın isteğinde bulundu.
            Ergün konuşmasında, hakkındaki eleştirilere de cevap verdi. Bugüne kadar Ankara hattına en fazla yatırım yapıldığı, İstanbul hattını ihmal ettiği şeklinde tenkit aldığını dile getiren Ergün; 'Bunlar olabilir. Ankara hattındaki ilçeler ihya oldu. İstanbul hattına da yaptık. Ankara hattı biraz daha fazla almış olabilir. Ama önümüzdeki dönem bu hatta yani bu tarafa ağırlık vereceğiz' dedi.
            Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, Muhammet Akyolla iyi ilişkiler içinde olduklarını hatırlatan Ergün, 'ufak tefek şeyler olmuş olabilir. Bunlar artık geride kaldı. Önemli olan bundan sonrasına bakmaktır' diyerek, Cumhur ittifakının birlik ve beraberlik içinde olma duygusuna vurgu yaptı.
            Cengiz Ergün'den önce kürsüye gelen ve halka hitap eden Muhammet Akyol, heyecanlı ve coşkulu bir konuşma yaptı. Akyol konuşmasında; '10 yıldır geceli gündüz çalışıyoruz. Hayal edilmeyen projeleri hayata geçirdik. Halkımızın kutlu varlığını, bir emanet olarak kabul ettik. Gördes'i yeni projelerle geleceğe hazırlayacağız. Hizmet gitmeyen bir yer bırakmayacağız. Kimsesizlerin kimsesi olacağız. İşimizi aşk ile yapıyoruz. Gönüller kazanmayı şiar edindik' dedi. 










         
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5546 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum