Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cesetleri Tarla Damında Bulundu

Benliali mahallesinde karı-kocanın şüpheli ölümü şok etkisi yarattı.

Reklam
Cesetleri Tarla Damında Bulundu
21 Şubat 2019 - 16:13
Reklam
Reklam
Kırsal Benliali mahallesinde, bir tarla damında 2 kişinin cesedi bulundu. 51 yaşındaki H.A. ile karısı 49 yaşındaki F.A.'nın şüpheli ölümündeki ilk görüntü ve bulgular, intihar olabileceği zannı veriyor.
            Gördes Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında; Jandarma ekipleri ve Olay Yeri İnceleme ekipleri, olay mahallinde geniş çaplı bir araştırma gerçekleştirdi.  Çiftin cesetleri, Cumhuriyet Savcılığınca Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
            Yöre sakinlerinin verdiği bilgi ve iddialara göre; Karayağcı mahalle camiinde imamlık yapan H.A, üç gündür izindeydi. Buna rağmen, olay gecesi, camide yatsı namazı kıldırdı. H.A.'nın karısı F.A. ile birlikte, sabaha karşı Benliali mahallesindeki tarla damına geldikleri sanılıyor.
            Bu tarla damı F.A.'nın babasına aitti ve yaz aylarında kullanılıyordu. Sabaha karşı saat 04:00'te, F.A. ağabeyinin kızına bir mesaj attı. Mesajda 'intiharımızdan kimse sorumlu değildir' yazılıydı. Mesaj sabah saatlerinde okunabildi. F.A.'nın yakınları hemen tarla damına gelince, korkunç gerçekle karşılaştı.
            H.A. ile karısı F.A.'nın cansız bedenleri yerde yatıyordu.
            İddia ve söylenenlere göre, olay mahallinde  ‘ölümümüzden kimse sorumlu değildir' yazılı bir not vardı. Her ikisinin de ayakları bağlıydı ve yerde bir adet av tüfeği bulunuyordu. H.A.'nın otomobili, tarla damının önünde duruyordu.
             Bu kahredici olayla ilgili soruşturma, Cumhuriyet Savcılığı tarafından sürdürülüyor. Talihsiz çiftin ölüm nedeni, soruşturma tamamlandıktan sonra ortaya çıkacak.
            Olay ilçe merkezinde, Karayağcı, Benliali ve Doğanpınar mahallelerinde şok etkisi yarattı.
            H.A., 20 yıldan fazla Karayağcı mahallesinde imamlık yapıyordu. Aslen Doğanpınar mahallesindendi. Karısı F.A. ise Benliali mahallesindendi. İki çocuk sahibi olan çiftin ölümü; yakınlarını, dostlarını ve akrabalarını yasa boğdu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6093 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum