CHP'den İYİ Parti'ye Ziyaret

CHP İlçe yönetimi, İYİ Parti Gördes İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Reklam
CHP'den İYİ Parti'ye Ziyaret
19 Mart 2018 - 18:23
Reklam
CHP Gördes ilçe yönetimi İYİ Parti'yi ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Hafta içerisinde CHP İlçe Başkanı Nihat Ergin ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti ilçe teşkilatına geldi.
            CHP heyetini karşılayan İYİ Parti İlçe Başkanı Ümran Özer ve yönetim kurulu üyeleri, gösterilen nezakete teşekkür etti. Çay ve pasta ikramının yapıldığı ziyaret, 1 saat sürdü ve son derece samimi bir hava içerisinde geçti.
            Görüşmede söz alan CHP ilçe başkanı Nihat Ergin; 'Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıdır. Partiler arasında hoşgörü ve medeni ilişkiler toplumun huzuru açısından büyük önem taşır. İYİ Parti yeni kurulan bir parti. Sayın Ümran Özer, partinin Gördes'teki kurucu başkanıdır. Hem kendisini tebrik etmek ve görevinde başarılar dilemek için, bu ziyareti gerçekleştirdik' dedi.
            İYİ Parti İlçe Başkanı Ümran Özer konuşmasında; 'Sayın Nihat Ergin'e ve CHP yönetimine bu anlamlı ziyareti için teşekkür ediyorum. Partiler arasındaki iyi ilişkiler demokrasimizin sağlığı açısından çok önemlidir. Yeni bir partiyiz ve kuruluş çalışmalarımızı en kısa sürede tamamladık. Yakında ilçe kongremizi yapacağız. Toplumsal meselelerde tüm partilerle diyalog ve iyi ilişkiler içerisinde olmak temel prensibimizdir' dedi.


Reklam
Reklam
Bu haber 3732 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum