Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çiçekli'de Ulaşım Sevinci

Akhisar-Çiçekli Otobüsü seferlerine başladı.

Reklam
Çiçekli'de Ulaşım Sevinci
15 Aralık 2017 - 17:24
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Akhisar-Gördes Çiçekli Mahallesi arasında toplu ulaşım hizmetini başlattı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte mahalleye giderek müjdeli haberi vatandaşlara verdi.
İl genelinde ulaşım sorununu çözmek için projeler üreten Manisa Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda dönüşüm hamlesi kapsamında Gördes'te çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Daire Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar doğrultusunda Akhisar-Gördes Çiçekli Mahallesi arasında toplu ulaşım hizmetine başlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan da Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya ve Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ile birlikte mahalleye giderek müjdeli haberi verdi. Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Gökay, Çiçekli Eski Belediye Başkanı İsmail Kızıldağ ve mahalle halkı ile bir araya gelen Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, 'Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Toplu ulaşım mahallemize hayırlı olsun' dedi. Mahalle sakinleri de mahallede gerçekleştirilen hizmetler nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkürlerini iletti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3818 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum