Çiçekli'nin Çocukları LÖSEV Gönüllüsü

Kendi evlerinden getirdikleri yiyecekleri LÖSEV'e gönderdiler.

Reklam
Çiçekli'nin Çocukları LÖSEV Gönüllüsü
13 Aralık 2016 - 15:21
Reklam
Çiçekli Ortaokulunun öğrencileri, LÖSEV gönüllüsü oldu. Okulun sosyal bilgiler dersi öğretmeni Özlem Hozman'ın öncülük ettiği aktivitede, öğrencilerin tamamı LÖSEV gönüllüsü olmayı kabul etti.
            LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) İzmir şubesi ile kurulan irtibat, anlamlı bir etkinliğe sahne oldu. LÖSEV gönüllüsü öğrenciler, son bir hafta içerisinde anlamlı bir kampanya başlattı. Kendi evlerinden getirdikleri yiyecekleri, LÖSEV İzmir şubesine gönderilmek üzere kargoya verdiler.
            Gönüllü çocukların getirdikleri yiyeceklerin ayrı bir anlamı var. Çünkü bağışladıkları yiyeceklerin çoğunu kendi tarlalarında yetiştirmişler. Üstelik tamamı organik ürünler. Bulgur, fasulye, nohut, zeytinyağı, salça, börülce, ceviz türü yiyecekler paketlenip koliler halinde getirildikten sonra, İzmir LÖSEV'e gönderilmiş.
            Çiçekli'li çocukların gönüllülüğünde, Sosyal Bilgiler öğretmeni Özlem Hozman'ın büyük etkisi olmuş. Özlem Hozman, Üniversite yıllarında LÖSEV gönüllüsü olarak çalışmış. Şimdi görev yaptığı okulda, öğrencilerini LÖSEV gönüllüsü yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
            Öğrencilerin sosyal yönünün gelişmesi ve sosyal yardımlaşma duygusunun şekillenmesi açısından, bu çalışmanın önemli olduğunu dile getiren Hozman; 'Başlattığımız kampanyaya öğrencilerimiz büyük destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 6084 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum