Çocuklar Ramazan Şenliğinde Eğlendi

Gördes Belediyesinin düzenlediği şenlik, çocuklara yaradı.

Reklam
Çocuklar Ramazan Şenliğinde Eğlendi
11 Haziran 2018 - 03:23
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen Ramazan şenlikleri, bu yıl da coşku ile devam etti.
 Engelsiz Engelliler Parkında Gördes Belediyesi'nin ev sahipliğinde başlayan Ramazan şenliklerinin ilk gününde Cumhuriyet Ortaokulu'nun hazırlayıp sunduğu 'Çocuklara Özel Ramazan Eğlencesi'ne vatandaşlar ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi.
 Düzenlenen programa çok sayıda vatandaş katılırken, Ramazan Şenlikleri kapsamında çocukların daha güzel vakit geçirebilmeleri ve eğlenebilmeleri için Hacivat Karagöz gölge oyunu, Keloğlan, Nasrettin Hoca ve masal kahramanlarının oyunları sergilendi. Ayrıca şenlikte çocuklara Osmanlı Macunu, Saray Limonatası ve üzümlü kek ikramı yapıldı.
 Gördes Ramazan Şenliklerinin açılış konuşmasını gerçekleştiren Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Gördes Belediyesi olarak her Ramazan'da düzenlemeye çalıştığımız etkinliklerinin bir yenisini daha yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gördes olarak birlik ve beraberliğimizin göstergesi olan bu tarz etkinliklere bu yoğun katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. ' dedi.
 Bilgi Yarışmasında Birinci Olan Öğrencilere Ödülleri Verildi
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Birimi tarafından il genelindeki ortaokulların 5. sınıflarına yönelik düzenlenen 'Şehrim Benim Evim' bilgi yarışmasında birinci olan Gördes Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine Gördes Ramazan şenliklerinin açılışında Gördes Belediyesi tarafından tablet alımında kullanılmak üzere 900 TL'lik hediye çeki verildi.
Başkan Akyol 'Şehrim Benim Evim' bilgi yarışmasında birinci olan Gördes Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.
Reklam
Bu haber 2019 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum