Cumhur İttifakının Adayı Muhammet Akyol

Başkan Akyol 3.dönem Ak Parti Gördes adayı oldu.

Reklam
Cumhur İttifakının Adayı Muhammet Akyol
21 Ocak 2019 - 18:06
Reklam
AK Parti Manisa İl Başkanlığı, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerdeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Şu an elinde bulunan 11 ilçede aday çıkartan AK Parti, kalan 6 ilçede ise MHP'nin adaylarını destekleyecek.
Merakla beklenen Gördes Belediye Başkan Adayı tahmin edildiği gibi 2 dönemdir başkanlık görevini yürüten Muhammet Akyol oldu. Gördes'te MHP aday çıkarmayarak Ak Parti'nin adayını destekleyecek. Meclis üyeliklerinde ise partiler kendi adaylarıyla yarışacak.
Başkan Akyol sosyal medya hesabından adaylığıyla ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı. Muhammet Akyol yayınladığı mesajla Gördeslilere teşekkür etti. Akyol şu ifadelere yer verdi:
'Kıymetli hemşehrilerim; Cenab-ı Allah'ın izni, sizlerin destekleri, Ak Parti'mizin ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle 2 dönemdir onur duyarak yaptığımız Gördes Belediye Başkanlığı'na tekrar aday gösterilmiş bulunmaktayım.
Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Ak Parti MKYK Üyemiz ve Manisa Milletvekilimiz Murat Baybatur'a, Ak Parti Manisa Milletvekillerimiz; Sn. Uğur Aydemir'e, Sn. İsmail Bilen'e, Sn. Semra Kaplan Kıvırcık'a, Sn. Mehmet Ali Özkan'a, İl Başkanımız Berk Mersinli'ye, il yöneticilerimize, İlçe Başkanımız Rıza Dilcan'a, gençlik ve kadın kolları başkanlarımıza, ilçe teşkilatımıza, mahalle başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, çalışma arkadaşlarıma ve en önemlisi siz kıymetli hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum.
Hakkımızda hayırlısı ise memleketimiz, Gördes'imiz için gece gündüz demeden, var gücümüzle çalışmaya birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz.
Kıymetli hemşehrilerim; Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli'nin yerli ve milli bir duruşuyla Cumhur İttifakı tarihi bir birliktelik olarak ortaya çıkmıştır. Cumhur ittifakı günlük siyaset hesapları yapmaksızın tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ülküsüyle Türkiye Cumhuriyeti'ni ilelebet yaşatma iradesidir.
İl Başkanımız Sn. Berk Mersinli'nin de ifade ettiği gibi AK Parti olarak Büyükşehirde ve 6 İlçemizde aday çıkarmıyoruz. Cumhur İttifakı kapsamında Büyükşehirde MHP adayı Sn.Cengiz Ergün'ü destekliyoruz. Gördes'imizin de aralarında bulunduğu 11 İlçe de ise MHP aday çıkarmayarak; Ak Parti'mizin adaylarını destekliyor.
AK Parti teşkilatlarımız ve MHP teşkilatlarının yanı sıra siz kıymetli hemşehrilerimizle omuz omuza çalışarak 31 Mart akşamı ittifakımızı inşallah zafere taşıyacağız.
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi; önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhur İttifakı konusunda aramızdaki bu bağları daha da sağlamlaştıracak, güçlü Türkiye yolunda birliktelik ruhuyla hareket etmeye devam edeceğiz.
Allah yar ve yardımcımız olsun."
 Ak Partinin Manisa'daki Adayları şu isimlerden oluştu:
AHMETLİ - Ahmet Alhan
AKHİSAR - Hüseyin Eryüksel
DEMİRCİ - Selami Selçuk
GÖLMARMARA - Kamil Öz
GÖRDES - Muhammet Akyol
KIRKAĞAÇ - Yaşar İsmail Gedüz
KÖRÜBAŞI - Regaip Topuz
SARUHANLI - Burhan Tezcan
SOMA - Ali Tulup
ŞEHZADELER - Ömer Faruk Çelik
YUNUS EMRE - Mehmet Çerçi
 Cumhur İttifakında MHP'nin açıklanan adayları ise şu isimler:
KULA- Hüseyin Tosun
SARIGÖL- Necati Seçuk
SELENDİ- Nurullah Savaş
TURGUTLU – Turgay Şirin
Reklam
Reklam
Bu haber 5778 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum