Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Dargılda Altyapı Çalışması Devam Ediyor

MASKİ ekipleri Dargılı sağlıklı altyapıya kavuşturacak.

Reklam
Dargılda Altyapı Çalışması Devam Ediyor
30 Ağustos 2016 - 14:24
Reklam
Reklam
Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Dargıl mahallesinde yürüttüğü ilk etap yenileme çalışmalarının yüzde 80'ini tamamlayarak mahalleyi sağlıklı altyapıya kavuşturuyor.
      MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes'in Dargıl mahallesinin eski kanalizasyon ve içme suyu hatlarını yeniliyor. Kanalizasyon işlemlerinin sona ermesinin ardından başlayacak olan içme suyu şebeke yenilemeleri öncesinde MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay da mahalleyi ziyaret etti. Açabay, Büyükşehir İlçe Koordinatörü Alp Safa Gökkaya'dan mahalledeki çalışmalarla ilgili bilgi alarak, vatandaşlarla sohbet etti.
    MASKİ Genel Müdürlüğü tarafınca gerçekleştirilen altyapı çalışmaları Dargıl mahalle muhtarı ve halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Dargıl Muhtarı Ferhan Gürer yaptığı açıklamada '20 gün önce başlayan altyapı döşeme işlemi bitmek üzere. Su şebekesi de yakın zamanda başlıyor. Daire Başkanımız Hakan Bey de gelip incelemelerde bulundu. Allah razı olsun. Çalışan arkadaşlarımız canla başla çalışıyorlar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, Koordinatörümüz Alp Safa Bey'e, MASKİ sorumlumuz Türker Bey'e ve Daire Başkanlarımıza çok teşekkür ederiz' diyerek sunulan hizmetler için teşekkürlerini iletti.
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlardan Mehmet Hoppa, 'Kanalizasyonumuz çok iyi oldu. Kokudan duramıyorduk. Çalışmalardan memnunuz' dedi. MASKİ'nin mahallede devam eden yenileme işlemleriyle ilgili düşüncelerini ifade eden mahalle sakinlerinden Muharrem Erdem ise, 'Her şey güzel oluyor. İçme suyumuz da olunca daha güzel olacak.' şeklinde konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2303 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum