Demirci Yolunun İhale Tarihi Belli Oldu

Başkan Akyol ve yardımcısı Dilcan, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Reklam
Demirci Yolunun İhale Tarihi Belli Oldu
04 Ağustos 2017 - 17:24
Reklam
Gördes'te bir dev yatırımın daha ihale tarihi belli oldu. Gördes-Demirci yolunun İhale müjdesini Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve Gördes Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan birlikte verdi.
Gördeslilerin ve Güneşlililerin özlemle beklediği Gördes – Demirci yolunun toprak, tesfiye, sanat yapıları ve üst yapı işlerinin yaptırılma ihalesi Karayolları İzmir 2. Bölge Müdürlüğü İhale Salonunda 14.08.2017 tarihinde saat10.00'da yapılacak. İhale metnine göre iş süresi, yer tesliminden itibaren sekiz yüz takvim günü olarak belirtildi.
Yeni yapılacak yol ile Gördes-Demirci arasındaki virajlar azaltılacak, yol genişleyecek ve eğim düşürülecek. Bu sayede yeni yol daha kısa, daha sağlıklı ve daha konforlu olacak. Gördes-Demirci yolunun çalışmalarının başlayacak olmasıyla birlikte, Gördes-Akhisar yolu, çevre yolu ve Gördes-Köprübaşı yolu gibi Gördes'in dört tarafında yol çalışmaları hali hazırda yürütülmüş olacak.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol ihaleyle ilgili yaptığı açıklamada Gördes-Demirci yolunun ihalesinin yapılacak olmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek şunları söyledi;  " Vatandaşlarımızın bildiği üzere Gördes-Akhisar yolunda, Gördes Köprübaşı yolunda ve çevre yolunda çalışmalar devam ediyor. Eski Güneşli Belediye Başkanımız ve mevcut Belediye Başkan Yardımcımız Rıza Dilcan'la birlikte vatandaşlarımıza söz verdiğimiz Gördes-Demirci yolunun ihale müjdesini de vatandaşlarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gördes'imize, Güneşlimize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize katkılarından dolayı tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Yine bu süreçte Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüze de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. " dedi.
Eski Güneşli Belediye Başkanı ve Gördes Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan yaptığı açıklamada belediye başkanlığım döneminde Güneşlili vatandaşlarımıza verdiğimiz sözün şimdi Belediye Başkanımız Muhammet Akyol'la birlikte müjdesini vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.
Reklam
Reklam
Bu haber 4257 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum