Dereçiftlik'İn Altyapısı Yenilendi

3 kilometre içme suyu, 4 kilometre kanalizasyon hattı döşendi.

Reklam
Dereçiftlik'İn Altyapısı Yenilendi
19 Mart 2018 - 15:42
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'in Dereçiftlik Mahallesi'nde başladığı 7 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı yenileme çalışmasını tamamladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçede yürüttüğü çalışmalar ile vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında Gördes'in Dereçiftlik Mahallesi'ndeki altyapı yenileme işi tamamlandı. Mahalleye, 3 kilometre içme suyu, 4 kilometre de kanalizasyon hattı döşendi. Mahallede 9 bin metrekare de kilit parke taş döşenecek. MASKİ'nin çalışmaları ile Dereçiftlik altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuşacak.
'Eski borularımız çürümüş ve erimiş vaziyetteydi'
Dereçiftlik Mahalle Muhtarı Ergül Paydaş, 'Hizmetlerden memnunuz. Parsel bağlantılarımız da yapıldı. Eski borularımız çürümüş ve erimiş vaziyetteydi. En azından 30 yıllık bir altyapımız vardı. Tıkanmalar yaşanıyordu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a çok teşekkür ediyoruz' dedi. 
Reklam
Bu haber 2403 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum