Dereçiftlikte Altyapı Yenileme Çalışması

Mahallede 4km kanalizasyon,3km içme suyu hattı yenilenecek.

Reklam
Dereçiftlikte Altyapı Yenileme Çalışması
06 Kasım 2017 - 04:28
Reklam
MASKİ Genel Müdürlüğü, 154 Mahalle Projesi kapsamında Gördes'in Dereçiftlik Mahallesi'ndeki altyapı yenileme çalışmalarına başladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yıllardır altyapı hizmetinden mahrum kalmış kırsal mahallelere dokunduğu 154 Mahalle Projesi'ne hızla devam ediyor. Proje kapsamında Gördes ilçesine bağlı Dereçiftlik Mahallesi'ndeki altyapı yenilemelerine de başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla mahallenin 4 kilometrelik kanalizasyon hattı ile 3 kilometrelik içme suyu şebekesi yenileniyor.  Ayrıca hat yenilemelerinin yanı sıra, mahallede bir adet de foseptik imalatı gerçekleştirilerek sağlıklı altyapı tesis edilecek. Altyapı çalışmalarının sonlanmasının ardından ise 9 bin metrekarelik kilit parke taşı döşemesi yapılarak mahalle yepyeni bir görünüme kavuşturulacak.
'Mahallemiz yepyeni olacak'
Dereçiftlik Mahalle Muhtarı Ergül Paydaş, 'Mahallemizin altyapısı çok eskiydi. Artık borularımız erimişti. İçme suyumuz 1986'lı yıllarda döşenmiş. Bu yüzden şuan yapılan yenileme çalışmalarından çok memnunuz. Çok güzel bir şekilde yapılıyor. Yenilenen diğer mahalleleri de gördük, çok güzel olmuş. Bütün çalışmalarımız bittiğinde bizim mahallemiz de aynı şekilde yepyeni olacak. Yaptıkları hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun'a teşekkür ederiz' diye konuştu. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2018 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum