Dikkat! Bu Maçlar Kaçmaz

5 Eylül günü Şehir Stadyumu açılışında müthiş iki maç sporseverleri bekliyor.

Reklam
Dikkat! Bu Maçlar Kaçmaz
31 Ağustos 2015 - 19:54
5 Eylül Kurtuluş Şenlikleri çerçevesinde, bu yıl yoğun bir program var. Bunların başında ise, 5 Eylül Cumartesi günü şehir stadında oynanacak iki futbol müsabakası geliyor.
            Şehir Stadının açılışı dolayısıyla düzenlenen programda, Gördes Belediyesporun misafiri, Spor Toto Süper Ligin güçlü takımı Akhisar Belediyespor olacak. Futbolseverler şimdiden Akhisar Belediyespor'u seyretmenin heyecanını yaşamaya başladı bile.
            Ancak bu maçtan önce, bir başka maç oynanacak. Gördes'te tarihi bir gün yaşanacak. Çünkü Gördes futboluna yıllarca emek vermiş, eski şöhretler iki takım halinde gösteri maçı oynayacak.
            Onları yıllar sonra tekrar seyretme imkânı bulacağız. Nice hatıralar canlanacak şüphesiz. Çoğu çoluk çocuk ve torun sahibi olmuş bu eski tüfekler, şimdiden maçın havasını yaşamaya başladı bile.
            Kimler mi var diyeceksiniz?
            Bir zamanlar Gördesspor'un bir sağ açığı vardı. Rüzgârın oğlu diye anılırdı. Mübin Demirağ'ı seyredeceğiz. Gördes futbolunun emektarı, çok eski kuşakların unutamadığı Osman Meşin sahada olacak. Ve biz yine bağıracağız yıllar öncesinden olduğu gibi; 'Osman Meşin, goller peşin'
            Mesela Ahmet İnce'yi seyredeceğiz. 41 yaşında futbolu ancak bırakan, müthiş sol ayağı ile harika frikikler atan, 40 metrelerden goller çıkaran bir orta saha maestrosu seyredeceğiz.
            Gördes futbolunun asla unutamadığı libero Nadir Dilbaz sahne alacak o gün. Top geçer, adam geçmez diyen ünlü sol bek Hasan Korkmaz çıkacak sahneye.
            Ve daha kimler ve kimleri göreceğiz o gün. 5 Eylül Cumartesi günü, bu ilçede her şeyi kaçırın, ancak bu iki maçı asla kaçırmayın..
Reklam
Reklam
Bu haber 3025 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum