Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Doğalgaz Meşalesi Yandı

TOKİ Konutlarının önünde tören düzenlendi.

Reklam
Doğalgaz Meşalesi Yandı
03 Mart 2018 - 16:44
Reklam
Reklam
Gördes'in birlikte beraberlik içerisinde almaya hak kazandığı doğalgazın ilçeye verilmesi adına tören düzenlenerek, doğalgaz meşalesi yakıldı.
28 bin 368 nüfuslu Gördes'te geçen yıl başlayan altyapı ve doğalgaz iletim hattı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçeye doğalgaz akışı sağlanmaya başlandı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Muhammet Akyol, doğalgaz rüyalarının bugün gerçeğe dönüştüğünü belirterek, doğalgazın ilçeye hayırlı olmasını diledi. 'Bu doğalgaza ilk adım için meşaleyi yakacağız. İnşallah ilçemizde kazasız belasız bu doğalgazı kullanmak nasip olur" dedi.
Gördes'in kendileri için çok değerli ve önemli bir ilçe olduğunu vurgulayan AKSA Bölge Müdürü İbrahim Başaran, "Burada çok sıcaklık ve ilgi gördük. Belediye Başkanımız nezdinde halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Şu anda evinde hat olan vatandaşlarımız gaz kullanma safhasında. Bu yıl yapacağımız yatırımlarla da diğer binalarımıza gaz sağlayacağız inşallah" diye konuştu.
Doğalgazın ilçeye hayırlı olmasını dileyen Kaymakam Ayaz  doğalgazın ilçeye gelmesini sağlayan başta Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı olmak üzere, alın teri akıtan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından dua okundu ve arkasından temsili olarak doğalgaz meşalesi yakıldı.
TOKİ Konutları önünde düzenlenen törene Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, AKSA Doğalgaz Manisa Bölge Müdürü İbrahim Başaran, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Meşale Yakma Töreni'nin ardından Belediye Kültür Sarayında vatandaşlar için doğalgaz bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4290 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum