Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Doğalgaz Rüyası Gerçek Oluyor

Bakanlar Kurulunun kamulaştırmayla ilgili kararı resmi gazetede yayınlandı.

Reklam
Doğalgaz Rüyası Gerçek Oluyor
08 Ekim 2016 - 10:35
Reklam
Reklam
Gördes için sevindirici ve tarihi bir karar alındı. Bakan Kurulu, Gördes'e doğalgaz boru hattının döşenmesi için, acilen kamulaştırma işlemlerinin başlatılmasına karar verdi. Bakanlar Kurulunun 19 Eylül 2016 tarihinde yaptığı toplantıda, alınan karalardan biriside şöyle gerçekleşti:
            'Gördes ilçesi Doğalgaz iletim hattı projesinin gerçekleştirilmesi amacıyla Manisa ili, Akhisar ve Gördes ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların boru hatları ile Petrol Taşınma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar.'
            Gördes'i yakından ilgilendiren Bakanlar Kurulunun aldığı bu karar, Resmi Gazetenin 3 Ekim 2016 tarih ve 28846 sayılı nüshasında yayınlanarak resmiyet kazandı.
            2013 ve 2014 yıllarında gerekli abone sayısının temini için, yoğun bir çaba sarf eden ve kampanyaya önderlik eden ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol, gelişmelerle ilgili olarak ortak bir basın açıklaması yaptı.
            Ortak basın açıklamasında şu görüşlere yer verildi:
            'Bu kararda imzası bulunan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Bakanlar Kurulu üyelerine şahsımız ve ilçemiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz. İlçemizin ucuz ve temiz enerjiye kavuşması amacıyla önümüzdeki günlerde yapım ihalesi gerçekleştirilecek olan Gördes Doğalgaz İletim Hattının yapılacak olmasından dolayı duyduğumuz sevinci bir kez daha ifade ediyor, doğalgaz yatırımının ilçemiz halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz..'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2933 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum