Ecel Onu Otomobilinde Yakaladı

Sarıaliler Mahallesinden Ersin Akyol, aracında ölü bulundu.

Reklam
Ecel Onu Otomobilinde Yakaladı
22 Ocak 2019 - 16:59
Reklam
Sarıaliler Mahallesinden Ersin Akyol(36), uyuyakaldığı otomobilinde hayatını kaybetti. Ersin'in hiç akla hayale gelmeyen bir şekilde hayatını kaybetmesi, yakınlarını ailesini ve akrabalarını hüzne boğdu.
            Salihli ilçesinde galericilik yapan ve zaman zaman Sarıaliler Mahallesine gelen Ersin Akyol, olay günü yine mahallesine av için gelmişti. Geç saatlerde avdan dönen ve yalnız olan Ersin, otomobilini evin altındaki depoya sokarak, kepenkleri kapattı.
            Ertesi günü saat 11.00 civarında komşuları, kepenkle kapalı depodan araç sesi geldiğini fark etti. Durumdan şüphelenen komşular, hemen Salihlide oturan babası Alattin Akyol'a telefonla haber verdi.
            Kısa süre sonra kepenkler açıldı. Otomobil çalışır vaziyetteydi ve içinde Ersin yatıyordu. Ancak yapacak hiçbir şey yoktu ve Ersin otomobilin içinde hayatını kaybetmişti.
            Olayla ilgili soruşturma başlatan Cumhuriyet Savcılığı, Ersin Akyol'un naaşını otopsi için Adli Tıp Kurumuna gönderdi. Burada yapılan otopsiden sonra, Ersin'in naaşı gözyaşları arasında Sarıaliler Mahalle mezarlığında toprağa verildi.
            Ersin Akyol'un ölüm nedeni, Adli Tıp raporu sonucunda belli olacak. Mahalle sakinlerinin söylediğine göre, Ersin'in aracını depoya çektikten sonra, stop etmeden uykuya daldığı ve muhtemelen egzoz gazından zehirlendiği sanılıyor.
            Ancak bu söylentiler, şimdilik itibarıyla geçersiz. Çünkü Adli Tıp raporu, ölüm nedenini kesin olarak ortaya çıkaracak. Olayla ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığının soruşturması devam ediyor.
Reklam
Reklam
Bu haber 3433 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum