Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eczacı Odasından Gördes Belediyesine Teşekkür

Manisa Eczacı Odası teşekkür mesajı gönderdi.

Reklam
Eczacı Odasından Gördes Belediyesine Teşekkür
15 Haziran 2020 - 09:46
Reklam
Reklam
Manisa Eczacı Odası, Koronavirüsle mücadele kapsamında eczacılara yönelik yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a ve ekibine teşekkür etti.
Koranavirüs salgını sürecinde Gördes'te faaliyet gösteren bütün eczaneler, Gördes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce düzenli olarak dezenfekte edildi. Eczanelere yönelik yapılan dezenfekte çalışmalarından dolayı Manisa Eczacı Odası Başkanı Uzm. Ecz. Devrim Balı, Gördes Belediyesi'ne resmi yazıyla teşekkürlerini iletti. Yazılan teşekkür metninde "Korona Virüse karşı tüm sağlık çalışanları ile birlikte mücadele ettiğimiz şu günlerde, eczacılarımızın sağlıklı kalıp sağlık dağıtmaya devam etmeleri ve vatandaşlarımızın güvenle eczanelerimizden hizmet alabilmeleri için eczanelerimizin Belediyemizce dezenfekte edilmesi çalışlarımıza güç katmıştır. Zorlukları birlikte aşacağımıza inancımız tamdır. Tüm meslektaşlarımız adına teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla" denildi.
Eczanelerin sağlık sisteminin en önemli adımlarından biri olduğu belirten Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, "Sağlık sistemimizin ayakta kalabilmesi için eczanelerimizin açık kalması ve işlerine devam etmeleri hepimizin sağlığı için çok önemli. Bu zor günlerde eczacılarımız gerçekten fedakârca çalıştı ve çalışmaya devam ediyor. Bizler de bu zor süreçte birçok kamu kurumuna, kamuya açık alanlara ve bazı sektörlerde özel işletmelere devam ettiğimiz dezenfekte çalışmalarını eczanelerimiz de düzenli olarak sürdürüyoruz. Bizler de Manisa Eczacılar Odası Başkanlığımız nezdinde tüm eczacılarımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4115 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum