Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eğitim Güvenliği Görüşüldü

Toplantı KYK Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunda Yapıldı.

Reklam
Eğitim Güvenliği Görüşüldü
24 Şubat 2020 - 13:46
Reklam
Reklam
Gördes İlçe Eğitim Güvenliği Toplantısı Kredi Yurtlar Kurumu Gördes Molla Gürani Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunda yapıldı.
Kaymakam Bekir ABACI başkanlığındaki toplantıya; Belediye Başkanı Muhammet AKYOL, İlçe Jandarma Komutanı V. J.Kd.Bçvş. Bülent SOYER, Emniyet Amir V. Mehmet TOPALOĞLU, C.B.Ü. Gördes Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Ercan UŞUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK, İlçe Tarım ve Orman  Müdür Vekili Koray ÇETİNKAYA, KYK Gördes Molla Gürani Yurt Müdürü Ahmet YILDIRIM, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil ERDEN ve Büyük Şehir Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Mustafa GÜN katıldı.
Toplantıda 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında C.B.Ü. Gördes Meslek Yüksekokulu ve KYK Gördes Molla Gürani Yurt Müdürlüğü öğrencileri başta olmak üzere bütün okullarımızda güvenlik konusu görüşülüp mevcut durum ve alınacak ilave tedbirler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
   Güvenlik Toplantısının akabinde İlçe Proje Ekibi belirlendi. 2020 yılı için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının hibe teklif çağrısı olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) hakkında sunum yapıldı. Sunum tamamlandıktan sonra Gördes ilçesi için yapılabilecek projeler hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. İhtiyaç ve sorunlar belirlendikten sonra Tekstil, Yaşlı Bakım Hizmetleri ve Halıcılık projeleri ile ilgili çalışmalar yapılması planlandı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2614 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum