Eğitimcilerin Anlamlı Ankara Ziyareti

Gördes kafilesi Şehit Halisdemir'i ziyaret etmeyi unutmadı.

Reklam
Eğitimcilerin Anlamlı Ankara Ziyareti
23 Ekim 2016 - 23:40
Gördes eğitim camiası geçtiğimiz hafta sonu, başkent Ankara ve Niğde'ye anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Anadolu Lisesinin birlikte organize ettiği etkinliğe; öğrenciler, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
            'Şehit Makbule Hanımın Torunları Şehitlerine Sahip Çıkıyor' projesi kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda; ilçe milli eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik, şube müdürü Bülent Semerci, Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin Orhan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerden oluşan 70 kişilik gurubun gezisi iki gün sürdü.
            Gördes heyeti Ankara'da; Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Özel Harekât Daire Başkanlığını ziyaret etti. Heyet daha sonra Niğde'ye geçti. 15 Temmuz'un simgesi haline gelen şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in kabrini ziyaret eden Gördes heyeti, fatihalar okuyarak kendisini minnetle yadetti.
            İlçe milli eğitim müdürü İbrahim Coşkun Çelik, geziyle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:
            'FETÖ tarafından 15 Temmuzda gerçekleştirilen darbe girişiminde kahramanca direnç gösteren kurumlarımızı ve mekânları, Şehit Makbule'nin torunları olarak görmek ve ziyaret etmek istedik. Bu amaçla yola çıktık.
            Niğde'ye özellikle gittik. Hainlere karşı hayatını feda ederek, tarihi rol oynayan Şehit Ömer Halisdemir'i kabri başında ziyaret edip, fatihalar okuduk. Kendisine Allah'tan bir kez daha rahmet diledik..'
Reklam
Reklam
Bu haber 2503 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum