Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ekmek Arasında Damak Zevki

Renkli konseptiyle dikkat çeken Ekmek Arası, büyük ilgi gördü.

Reklam
Ekmek Arasında Damak Zevki
01 Kasım 2017 - 17:57
Reklam
Reklam
İlçemizde gıda sektöründe faaliyet gösteren yeni bir işletme daha hizmete girdi. Ekmek Arası ismindeki mekan Petrol Ofisi karşısındaki dükkanında çalışmaya başladı. Şık tasarımı ve renkli konseptiyle dikkat çeken işletme ilk günden itibaren büyük ilgi görüyor.
Genç girişimciler Recep Çakır ve Hüseyin Sevinen ortaklığıyla açılan Ekmek Arasında, aperatif yiyecekler konusunda büyük çeşitlilik var. 'Tostun En Lezzetli Hali' sloganıyla yola çıkan işletmede Ayvalık tostu, bazlama tost gibi çeşitlerin yanı sıra hamburger, köfte, çiğ köfte, tavuk, kaşarlı, sucuklu, karışık tost lezzet tutkunlarının beğenisine sunuluyor.
İşletme sahibi Recep Çakır yaptığı açıklamada; 'İlçemizde daha önce bulunmayan tost çeşitlerimizle hizmete girdik. Böyle bir mekanı işletmek ve ilçemize hizmet vermek en büyük hayalimizdi. Büyük ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyor herkesi mekanımıza bekliyoruz' dedi.
Sıcak soğuk bütün içecek çeşitlerinin de servis edildiği Ekmek Arası gecenin geç saatlerine kadar hizmetini sürdürüyor. Ayrıca paket servis olanağı bulunan mekana 0 534 4948409 nolu telefondan ulaşmanız mümkün.







Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6080 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum