Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ekmek Fırınları Denetlendi

Zabıta ekipleri fırınlarda denetime çıktı.

Reklam
Ekmek Fırınları Denetlendi
13 Mayıs 2019 - 16:03
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Gördes İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren ekmek ve pide fırınlarında hijyen ve gramaj denetimlerini gerçekleştirdi.
Gördes Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile Gördes İlçe Tarım Müdürü Güngör Akyol ve ekibi Ramazan ayı dolayısıyla ilçe faaliyet gösteren ekmek ve pide fırınlarını denetledi. Fırınlara ait iş yeri ruhsatları, genel temizlikler ve gıda üretim yerleri denetlendi. Zabıta ekipleri denetimler sırasında uygunsuzluk tespit ettiği bazı iş yerlerine uyarıda bulundu.
Gördes'te merkezde 7 ve mahallelerde 3 olmak üzere toplamda 10 tane fırın bulunuyor.
 Vatandaşların temel besin maddesi olan ekmeğin üretildiği fırınların periyodik olarak denetlediklerini bildiren Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Gıda üretiminde önemli iş yerlerinden biri olan fırınları titizlikle denetliyoruz. Herhangi bir aksaklığa meydan vermemek için denetimlerimiz rutin şekilde devam ediyor. Ekiplerimiz, Ramazan ayı dolayısıyla ilçemizde faaliyet gösteren 7 tane ekmek ve pide fırınlarındaki hijyen ve gramaj denetimlerini gerçekleştirdi. Her şey vatandaşlarımızın sağlığı ve refahı içindir' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 1606 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum