Elektrik Kesintisine Kökten Çözüm

20 milyon TL'lik proje için çalışmalar başladı.

Reklam
Elektrik Kesintisine Kökten Çözüm
27 Mayıs 2019 - 15:49
Reklam
Gördes'in elektrik kesintisi problemine çözüm olması amacıyla yapılması planlanan Gördes Trafo Merkezi ile ilgili TEİAŞ Genel Müdürlüğünce çalışmalar başlatıldı.
Gördes- Köprübaşı yolu ile Pınarbaşı mahallesi yol ayrımında bulunan alana yapılması planlanan 154 KV/33 KV Gördes Trafo Merkeziyle Gördes'te uzun ve kısa süreli elektrik kesintileri son bulacak. Yeni kurulacak Trafo Merkezi sayesinde vatandaşların yaşadığı mağduriyetler en aza indirilecek.
2019 yılı içerisinde kamulaştırma ve projelendirme çalışmaları tamamlanması planlanan 154 KV/33 KV Gördes Trafo Merkezin 2020 yılı içerisinde faaliyete geçmesi hedefleniyor.
Gördes'in elektrik kesintisi problemini ortadan kaldırması planlanan yaklaşık 20 milyon TL'lik dev yatırımın yapımı ile ilgili bütün kurumların görüşleri alındı. 06.05.2019 tarih ve 923 sayılı kanunla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in oluruyla onaylandı.
Gördes merkez ve mahallelerde sürekli elektrik kesintilerinin kökten çözülmesi için Milletvekilleri ve TEİAŞ'la sürekli iletişim halinde olduklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, '154 KV/33 KV Gördes Trafo Merkeziyle Gördes'te uzun ve kısa süreli elektrik kesintileri son bulacak. Yeni kurulacak Trafo Merkezi sayesinde vatandaşlarımızın yaşadığı mağduriyetler en aza indirilecek. Bu sorunun çözümü noktasında; Milletvekillerimize ve TEİAŞ Bölge Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreci de yakından takip edeceğiz, Gördes'imize hayırlı olsun inşallah' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Bu haber 1941 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum