Elektrikle İlgili Yayınımız Ses Getirdi

GEDAŞ Yetkilileri Balıklı Mahallesi için harekete geçti.

Reklam
Elektrikle İlgili Yayınımız Ses Getirdi
17 Ekim 2016 - 14:37
Reklam
Balıklı mahallesinin Çambeyli semtinde ikamet eden yaklaşık 150 kişinin, yıllardır devam eden elektrik derdi ile ilgili olarak yaptığımız yayınlar büyük ses getirdi. Yazı işleri müdürümüz Ahmet İnce imzalı haber, ulusal medya ve haber kanallarında da geniş yankı uyandırdı.
            Doğan Haber Ajansı tarafından servis edilen haber, pek çok haber kanalında kullanıldı ve gündem başlığı altında verildi. Hürriyet Gazetesinin Ege sayfasında haber Ahmet İnce imzasıyla fotoğraflı olarak yayınlandı.
            Balıklı'nın elektrik derdi 20 yıldır devam eden bir hikâye aslında. Haberin medyada geniş yer bulmasında ‘Çakmak Çakan Adamın Sırrı' başlıklı haberin geniş etkisi oldu. Ulusal medyada haber, çakmak çakan adam Arif Demir aracılığı ile daha bir dikkat çekti.
            Gediz Elektrik'ten Gazetemize Telefon
            Balıklı'nın elektrik meselesinin kamuoyu gündeminde yer alması sonucu, iki gün sonra Gediz Elektrik A.Ş. üst düzey yönetimi gazetemizi aradı. Konuyu titizlikle takip ettiklerini söyleyen yetkililer, yazı işleri müdürümüz Ahmet İnce'ye; 2017 yatırım programına Çambeyli mahallesinin elektrik döşeme işini alacaklarını ifade etti.
            Gediz AŞ yetkilileri; yatırım mühendisleriyle birlikte hafta içerisinde ilçemize gelerek, incelemelerde bulunacaklarını ve Gördes Gazetesini ziyaret edeceklerini bildirdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2574 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum