Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Engelli Araçları İçin Şarj İstasyonu Kuruldu

Gördes Belediyesi Engelliler Parkına önemli bir hizmet getirdi.

Reklam
Engelli Araçları İçin Şarj İstasyonu Kuruldu
29 Ekim 2016 - 18:39
Reklam
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından, engelli vatandaşların araçlarının akülerini şarj edebilmeleri için akıllı sarj istasyonu kuruldu.
Engelsiz Engelliler Parkına yerleştirilen akıllı şarj istasyonu ile engelli vatandaşların merkezdeki şarj sorununa çözüm getirilmiş oldu. Son teknoloji olan engelli araç sarj istasyonu bir çok özelliği içinde barındırıyor. 3 aracı aynı anda sarj edebilen istasyon; üzerinde bulunan dijital dokunmatik ekranlar sayesinde sarj edilen süre boyunca internete girme, film izleme, müzik dinleme, haber okuma gibi birçok özelliğe sahip.
Akülü tekerlekli sandalyede oturan vatandaşların rahat kullanımı düşünülerek tasarlanan cihaz sayesinde, engelli vatandaşlar araçlarını kolaylıkla şarj edebiliyorlar. Sarj sistemiyle tamamen boş olan bir akünün 1-2 saat arasında tamamen doldurulması mümkün oluyor. Sistemi kullanan engelli vatandaşlar uygulama için Gördes Belediyesi'ne ve Başkan Muhammet Akyol'a teşekkür etti.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, engelliler adına önemli bir eksikliği daha gidermekten dolayı mutlu olduklarını söyleyerek; engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, engelleri bir bir ortadan kaldırmak  adına çalışmalarının süreceğini ifade etti.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2055 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum