Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Engelli Vatandaşlarımız Unutulmadı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için ilçemizde program düzenlendi.

Reklam
Engelli Vatandaşlarımız Unutulmadı
07 Aralık 2018 - 16:21
Reklam
Reklam
3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında; Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Ak Parti İlçe Başkanı Rıza Dilcan, Gördes Engeliler Derneği Başkanı Ali Demir, kahvaltı programında engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya geldi. Kahvaltı programı Belediye Anadolu Otelde yapıldı.
Engelli olmanın hayatın hiçbir yerinde engel olmadığını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Engelli kardeşlerimizin engellerini kaldırmamız ve bu konuda Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve Sivil toplum kuruluşlarımızla hep birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Belediye bünyesinde şehrimizin merkezinde yer alan ‘Engelsiz Engelliler Parkı'  hizmete devam ediyor. Zafer Kalkınma Ajansın destekleriyle bir engelli araç temin edildi bu da vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır. Hep birlikte hareket edersek engelleri aşarız, önemli olan kafalarımızdaki engelleri aşabilmemizdir' dedi.
Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Gördes Kaymakamı Bekir Abacı, 'Engelli olmayan tüm insanlara şunu söyledik; her insan bir engelli adayıdır dedik. Onun için bu merhametle hem dinimizin, hem de medeniyetimizin bu konudaki görüşlerini yansıtmaya çalıştık. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm engelleri aşabiliriz. Vatandaşlarımızın hizmetinde bir engelli aracımız mevcut, şoförümüz de aracımız da vatandaşlarımızın hizmetindedir' diye konuştu. 
Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 5277 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum