Engelliler Gününde Kahvaltı Programı

Anadolu Otelde engelli vatandaşlarımız ve aileleri bir araya geldi.

Reklam
Engelliler Gününde Kahvaltı Programı
08 Aralık 2017 - 17:10
Reklam
Gördes Belediyesi ve Gördes Engelliler Derneği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında kahvaltı daveti düzenlendi. Anadolu Oteldeki kahvaltı programına yoğun katılım oldu.
Programa Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Gördes Engelliler Derneği Başkanı Ali Demir, Sevgi Eli Rehabilitasyon Merkezi idarecileri, çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri katıldı. Engelliler günü programı kahvaltı ikramı ile başladı. Ardından konuşmalar gerçekleştirildi.
Gördes'te yerel yönetimlerin yaptıkları hizmet ve projelerde engellileri her zaman düşündüklerini belirten Başkan Muhammet Akyol "Hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu hiç bir zaman unutmamalıyız. Engellerin bedenlerde değil zihniyetlerde olduğunun farkında olmalıyız. 2009'dan bu yana ilçemizde hayata geçirdiğimiz her projede engelli kardeşlerimizi göz ardı etmedik. Anayol kaldırımlarında görme engelli şeridi, Engelsiz Engelliler Parkı, Şehit Ömer Halisdemir Parkı, engelli akülü araç sarj istasyonu, Hayat Boyu Kültür Sanat Merkezi gibi önde gelen projelerimizde engellilerimizi düşünerek adım attık.  Her şey siz değerli kardeşlerimizin rahatlığı için, sizleri çok seviyor ve değer veriyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler gününüzü tebrik ediyorum" dedi.
Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz yaptığı konuşmada ' Her birey bir engelli adayıdır. Bunu biran olsun aklımızdan çıkarmamalıyız. Gündelik hayatımızı Engelli bireylerimiz için kolay ve yaşanabilir bir hale getirmek tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yapması gereken en önemli işlerin başında gelmelidir. Gördes Kaymakamlığı olarak ilçemizi sizler için daha da yaşanabilir hale getirmek amacıyla var gücümüzle çalışacağız. Bu duygu ve düşünceler ile Engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler gününü tebrik ediyorum' dedi.
Program çıkışında kendilerini ve tüm engellileri kapıda uğurlayan Kaymakam Ayaz ve Başkan Akyol'a Engelli aileleri 3 Aralık Dünya Engelliler gününü unutmayıp bu güzel programı hazırladıkları için teşekkür ettiler. Ardından hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.
Reklam
Reklam
Bu haber 2359 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum