Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Engellilerden Mehmetçiğe Destek

İlçe Jandarmanın konukları engelli vatandaşlarımızdı.

Reklam
Engellilerden Mehmetçiğe Destek
19 Mart 2018 - 16:33
Reklam
Reklam
İlçemizde engelli vatandaşlar Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de yürüttüğü Zeytindalı Harekatına destek vermek için Gördes Kaymakamı Fatih Ayaz ve Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol eşliğinde İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.
Akşam yemeğine giden heyet yemek andını söyledikten sonra Mehmetçikle birlikte yemek yedi. Yemeğin ardından yemekhanede askerlerle sohbet eden engelli vatandaşımız Nezih Arı; 'Askerlerimize çok teşekkür ediyorum. Asker ocağının sıcaklığını bizlere hissettirdiler. Bizler de asker olup vatan için görev yapmak isterdik ama fiziki şartlarımız elvermediği için yapamadık. Askerlerimizin dualarımızla her daim yanlarındayız. Eğer bizlere de fırsat verirlerse Afrin'de Mehmetçiklerimizle beraber cephede omuz omuza ülkemizin bekası ve bütünlüğünü tehdit eden unsurlar karşı savaşmak isteriz' dedi.
Kaymakam Fatih Ayaz yaptığı açıklamada 'Engelliler Derneğinden kardeşlerimiz bugün ziyaretime geldiler. Dediler ki bizler her ne kadar vatan görevini yapamamış olsak da  buradaki askerlerimize manevi destek vermek istiyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Afrin'de bizlerin refahı için canlarını ortaya koyan askerlerimizi Cenab-ı Allah korusun inşallah' dedi.
Başkan Muhammet Akyol yaptığı konuşmada 'Devletiyle milletiyle kaynaşmış bir ordumuz var. İnşallah Cenab-ı Allah Afrin'de ordumuzu muzaffer eylesin. Bizlerin de burada yapacağı şey dua etmek. Cenabı Allah şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa versin. Allah birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Engelli kardeşlerimizle, Mehmetçiklerimizle bugün duygu dolu anlar yaşadık. Hep birlikte yemek yedik ve sohbet ettik. Bugün burada bizleri kabul eden ilçe jandarma komutanımıza ve tüm askerlerimize teşekkür ediyorum' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2052 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum