Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Esnaf Kefalette Genel Kurul Yapıldı

Kooperatifin genel kurulu sonrası ortaklara hediye verildi.

Reklam
Esnaf Kefalette Genel Kurul Yapıldı
02 Şubat 2018 - 17:55
Reklam
Reklam
Gördes'te Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (EKKK) Genel Kurulu hafta içerisinde yapıldı. Gördes Belediye Kültür Sarayı Mübin Sarıoğlu Salonu`nda gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısına İlçe Kaymakamı Fatih Ayaz, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Bölge Birlik Başkanı Recep Çınar ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Bölge Birliğine bağlı esnaf kefalet başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasından sonra faaliyet raporunun okunması ile başlayan toplantıda Gördes ESKKK Başkanı Nail Aydeniz kurul üyelerine  "Her binanın temeli olduğu gibi Esnaflığın temeli ticari ahlaktır ve Esnaf ve Sanatkarımız yaşadığımız ülkede ekonominin lokomotifidir." dedi.
Başkan Aydeniz yaptığı açıklamada; 'Ortaklarımızın bir önceki yıla göre 2 milyon 128 bin fazla kredi kullanmaları sağlanmıştır.  Bundan sonra genel kurul toplantıları 3 yılda bir yapılacak' diye konuştu. Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifinin tüm üyelerine genel kurul toplantısı sonrasında çelik tencere seti hediye edildi.
Genel kurul toplantısında 2017 yılı yönetim kurulu faaliyetleri ve hesap raporları oylanarak kabul edildi. 
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 6099 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum