Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Evde Doğalgaz Kullanımı Başladı

Gördes'te ilk doğalgaz kullanan abone Ali Korkmaz oldu.

Reklam
Evde Doğalgaz Kullanımı Başladı
05 Temmuz 2018 - 16:02
Reklam
Reklam
Gördes'te doğalgaz iletim hattı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte evlerde doğalgaz kullanılmaya başlandı. 
Doğalgazın kullanımı Gördes'te, ilk olarak Ali Korkmaz isimli vatandaşın evinde gerçekleşti. Korkmaz ailesinin ilk doğalgaz kullanımına Belediye Başkanı Muhammet Akyol ve  AKSA Doğalgaz Bölge Müdürü İbrahim Başaran eşlik etti. 
Korkmaz ailesiyle bir süre muhabbet eden Başkan Muhammet Akyol'a doğalgazla pişirilmiş kahve ikram edildi. 
Belediye Başkanı Muhammet Akyol, 'Doğalgaz, Gördes'imiz için bir hayaldi, şu anda ilk kullanımını gerçekleştiriyoruz. Doğalgazla ilk kahvemizi yaptık. Bu proje ilçemiz için çok önemliydi, doğal gaz projesini hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. İlçemizde 947 konut doğalgaz kullanımına hazır durumda, 2018 yılı içerisinde Gördes'imizin dörtte birini doğalgazla buluşturacağız. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun' dedi. 
Doğalgaz abonesi Ali Korkmaz 'Doğalgazın Gördes'imize gelmesi için mücadele eden başta Belediye Başkanımız Muhammet Akyol olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gördes'imiz sobadan, doğalgaza geçiş yaptı. Büyük bir rahatlık ve kolaylık. Bu da ilk olarak bizim evde gerçekleşti, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Allah devletimizden, idarecilerimizden razı olsun' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4266 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum