Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Fatih Camii İbadete Açıldı

Cami Derneği eksikler ve biriken borçlar için katkılarınızı bekliyor.

Reklam
Fatih Camii İbadete Açıldı
18 Haziran 2016 - 14:58
Reklam
Reklam
             İnşaatı üç yıldan fazla süren Fatih Camii, Ramazan ayında ibadete açıldı. 5 Eylül mahallesindeki mevcut cami yıkılarak, yenisinin inşaatına başlanmıştı. Kapsamlı ve hizmet alanları ile göz kamaştıran bir mimariye sahip olan Yeni Fatih cami, üstün gayretler sonucunda Ramazanda ibadete yetiştirildi.
            Fatih Camisinin inşaatında geceli gündüzlü mesai harcayan, Mahalle Muhtarı ve Cami Yaptırma Derneği Başkanı Osman Bilgen; 'Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla bugünlere geldik. Camimiz ibadete açıldı. Bugünlere kavuştuğumuz için Allah'a şükrediyorum' dedi.
            Dernek Başkanı Bilgen, İnşaatın daha yapılması gereken bölümlerinin olduğunu ve mevcut yapıdan hala borçlarının bulunduğunu dile getirdi. Ramazan mübarek bir ay, hayırseverlerimizin katkılarını bekliyoruz diyen Dernek Başkanı Bilgen; 'Sıfırdan bugüne geldik. Hep fedakâr ve hayırsever insanlarımız sayesinde. Ancak biraz daha borcumuz var. Bu Ramazan vesilesiyle biraz daha gayretli olalım diyorum. Başladığımız gibi bitirelim inancındayım' dedi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 4098 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum