Fatma Bacının Gözlemeleri Çok Leziz

Gözlemeci Fatma Bacı'da tüm gözleme çeşitlerini bulabilirsiniz.

Reklam
Fatma Bacının Gözlemeleri Çok Leziz
09 Ekim 2017 - 11:48
Reklam
İlçemiz Fatih Bulvarı Üzerinde faaliyet gösteren Gözlemeci Fatma Bacı adlı işletme, lezzet tutkunlarının büyük ilgisini görüyor. Yeni sezonda bir çok yenilik yapan ilçemizin tek gözleme mekanını Fatma Gönültaş ve kızı Aylin Gönültaş işletiyor.
Gözlemenin ıspanaklı, kaşarlı, patatesli gibi bütün türlerinin hazırlandığı mekanda ayrıca menemen, ev mantısı, sucuklu yumurta gibi aperatif yiyecekler, vatandaşların beğenisine sunuluyor. Temiz ve hijyenik çalışma koşullarıyla dikkat çeken Fatma Bacı ayrıca, börek ve baklava çeşitleri için de sipariş kabul ediyor. Yiyeceklerin yanında her türlü sıcak ve soğuk içecek çeşitlerini bulmak mümkün.
Gözlemeyi zevkle, sevgiyle yaptığını ifade eden Fatma Gönültaş, 'özellikle yüksekokul öğrencilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Aile işletmesi olarak çalışıyor ve doğal ürünler kullanıyoruz. Temiz ve sağlıklı yiyeceklerimizle müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Tüm Gördeslileri leziz gözlemelerimizi tatmaya davet ediyorum' dedi.
Fatma Bacı'nın gözlemelerini Alo Paket ile sipariş etmek isterseniz 0 534 922 3365 ve 0 539 692 7868 nolu telefonları aramanız yeterli..




Reklam
Reklam
Bu haber 4926 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum