Feci Trafik Kazası Aynı Aileden 3 Kişi Öldü

Kızıldam Köprüsü Mevkiinde korkunç bir kaza meydana geldi.

Reklam
Feci Trafik Kazası Aynı Aileden 3 Kişi Öldü
07 Ocak 2018 - 18:37
Reklam
Gördes-Demirci yolunun Kızıldam Köprüsü olarak adlandırılan mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını yitirdi. Saat 15:00 sularında Mehmet Kaya yönetimindeki 45 DA 157 plakalı MASKİ'ye ait araçla Ahmet ŞENGÜL yönetimindeki 45 M 2051 plakalı otomobil Gördes'in Kızıldam Köprüsü mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle savrulup şarampole yuvarlanan araçta bulunan Ahmet ŞENGÜL (31), oğlu Ekrem ŞENGÜL (3) ve kayınvalidesi Elveda KAHRAMAN (50) kaza anında hayatını kaybetti. Eşi Emine ŞENGÜL ise yaralı kurtularak Gördes Devlet Hastanesine kaldırıldı. MASKİ aracını kullanan personel Mehmet KAYA da kazayı yaralı atlattı ve tedavi altına alındı.
Edinilen ilk bilgilere göre; Manisa'da ikamet eden Ahmet Şengül, beraberinde eşi, oğlu ve kayınvalidesiyle Şeyhyayla Mahallesine doğru hareket halindeydi. Feci kaza sonrası aynı ailenin 3 ferdi hayatını kaybetti. Ailenin yakınları fenalık geçirdi, mahalle halkı olay yerine akın etti ve büyük şok yaşadı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.









Reklam
Bu haber 8206 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum