Fotoğraf Yarışmasında Süre Uzatıldı

Gördes Belediyesinin düzenlediği yarışmada başvurular 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Reklam
Fotoğraf Yarışmasında Süre Uzatıldı
22 Ağustos 2020 - 13:31
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından ilçenin tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen ödüllü fotoğraf yarışmasına başvurular uzatıldı.
Gördes Belediyesi'nin resmi Facebook hesabından yapılan açıklamada; 'Huzurun ve Yeşilin Şehri Gördes'ten Kareler isimli fotoğraf yarışmamıza katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyoruz. Yarışmamıza başvurular 31 Aralık 2020 Perşembe gününe kadar uzatılmıştır. Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılarımızı ayrıca fotoğrafa ilgi duyan herkesi yarışmamıza bekliyoruz.' denildi.
31 Aralık 2020 günü sona erecek yarışmaya seçici kurul üyelerinin birinci derece akrabaları dışında 7 yaşından büyük herkes katılabilecek. Yarışmada Gördes'in 64 mahallesini kapsayan ilçe sınırlarında çekilen fotoğraflarla katılım sağlanacak. Başvurun ücretsiz olduğu yarışmaya Gördes dışından vatandaşlar da katılabilecek. Yarışmada dereceye giren ilk 3 katılımcı fotoğraf makinesi, cep telefonu ve tablet gibi hediyelerle ödüllendirilecek. Yine bu yarışmada ilk 100'e giren fotoğrafların yer aldığı bir albüm oluşturulacak.
Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgi ve başvuru için www.gordes.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Reklam
Reklam
Bu haber 11851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum