Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazete Alana Kitap Hediye

Gazetemizin hediye kitap kampanyası büyük ilgi görüyor.

Reklam
Gazete Alana Kitap Hediye
24 Temmuz 2020 - 10:10
Reklam
Reklam
Gazetemiz Başyazarı Ahmet İnce'nin yaklaşık 1 aydır sürdürdüğü, '1 Gazete Alana 1 Kitap Hediye' kampanyası büyük ilgi görüyor. Gazete bürosundan gazete alanlara kitap hediye edilmesi, halkımız tarafından büyük ilgi ve rağbetle karşılandı.
            Kültürel meselelere duyarlılığı ile bilinen Başyazarımız Ahmet İnce, ilçemizde kitap sevgisinin aşılanması ve kitaba olan ilginin geliştirilmesi için yıllardır yazıyor ve konferanslar veriyor.
            En kıymetli hediyenin kitap olduğuna vurgu yapan Ahmet İnce, bir aylık dilimde 2 bin civarında kitap hediye etti. En anlamlı ve faydalı işin kitap hediye etmek olduğuna vurgu yapan gazeteci yazar Ahmet İnce; 'Yayınevlerinden çocuk ve gençlerimize yönelik toptan kitaplar getirtiyorum. Maddi tutarı hiç önemli değil. Bunlar genelde kültürel kimlikli hikâye, roman ve tarih konulu güzel eserler. Gazetemizi satın alanlar, kitap hediyesini almanın coşkusuyla teşekkür ediyor.' dedi.
            Gazetemizdeki bu anlamlı faaliyete ilk büyük destek, hemşerimiz Prof. Dr. Süleyman Sami İlker'den geldi. Dr. İlker koliler dolusu kitap göndererek, kampanyaya güç ve zenginlik kattı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8535 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum