Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gazeteciler Cemiyetinde Aytaç, Yeniden Başkan

Manisa Gazeteciler Cemiyetinde Ertuğrul Aytaç güven tazeledi.

Reklam
Gazeteciler Cemiyetinde Aytaç, Yeniden Başkan
13 Aralık 2015 - 01:06
Reklam
Reklam
Manisa gazeteciler Cemiyeti'nin tek listeyle gidilen olağan genel kurulunda mevcut başkan Ertuğrul Aytaç, güven tazeledi.
Kültür Merkezi Lale Salonu'nda yapılan kongreye, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Songüler, Bilal Demir, Basın İlan Kurumu Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz, Manisa Valililiği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şehriban Yıldırım, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı HASAN Geriter ve gazeteciler katıldı.
Divan Başkanlığına Haber-Hayat Gazetesi İmtiyaz sahibi Haşim Ağar seçilirken, Metin Gökalp, Bilal Demir ve Bülent Dal divanda yer aldı. Genel kurula cemiyetin en yaşlı üyesi ve sürekli basın kartı sahibi 82 yaşındaki Demirci Halıkent Gazetesi Sahibi Esma Erdem de katıldı.
Tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Ertuğrul Aytaç, güven tazeledi. Kongrede bir konuşma yapan Manisa Gazeteciler Cemiyeti Ertuğrul Aytaç, Manisa basının Türkiye'de saygın bir yeri olduğunu vurgulayarak, basın mensuplarının zor şartlar altında gece gündüz demeden çalıştıklarını, vatandaşların üçüncü gözü olduğunu söyledi. Yunusemre Belediyesi ve TOKİ iş birliğinde yapılacak olan konutlardan gazetecilerin de faydalanması için girişimleri olduğunu belirten Aytaç, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile sık sık görüştüklerini en kısa zamanda somut adımların atılmasını beklediklerini ifade etti.
Cemiyetin en yaşlı üyesi Esma Erdem, Aytaç'a çiçek takdim etti. Öte yandan genel kurulda yapılan tüzük değişikliğiyle yönetim kurulu üyesi sayısı 5'ten 7'ye yükseltildi. Yeni yönetimde; Ertuğrul Aytaç, Ali Filizkan, Mehmet Hakkı Özbayır, Zerrin Ağar, Esra Kale, Önder Aydın ve Ali Bozkurt yer aldı.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8694 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum