Gaziler Günü Resmi Törenle Kutlandı

Gördes Belediyesi tarafından gazi ve şehit yakınlarına yemek verildi.

Reklam
Gaziler Günü Resmi Törenle Kutlandı
22 Eylül 2017 - 17:21
Reklam
19 Eylül Gaziler Günü, ilçemiz Hükümet Konağı önünde düzenlenen törenle kutlandı. Çelenk koyma törenine Gördes Kaymakam Vekili Kemal Balaban, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali Yüksel, İlçe Emniyet Amiri İlker Burak Zeydanlı, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, gazi ve şehit yakınları, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Tören, Atatürk anıtına çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve şiirler okundu. Tören, protokol üyelerinin gazi ve şehit yakınları ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.
Gördes Belediyesi törenin ardından, Anadolu Otel'de törene katılan gazi ve şehit yakınlarına yemek verdi. Yemeğin sonunda konuşan Belediye Başkanı Vekili Mehmet Ali Yüksel, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Selim Kasacı ve Kaymakam Vekili Kemal Balaban; Gazilerimizin bize miras bıraktıkları cumhuriyeti birlik ve beraberlik içinde koruyacaklarını ifade ederek tüm gazilerimizin gaziler gününü kutladı. Burada ayrıca gazilere protokol tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.
 
Reklam
Bu haber 2045 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum