Genç Gönüllüler Görev Başına

Gördes Belediyesi ilçemizde ikamet eden gençleri sosyal sorumluluğa davet ediyor.

Reklam
Genç Gönüllüler Görev Başına
10 Aralık 2016 - 12:59
Reklam
Gördes Belediyesi, Genç Gönüllüler adını verdiği projeyle birçok sosyal sorumluluk faaliyetine imza atmaya hazırlanıyor.
Gördes'te ikamet eden 18 yaşını doldurmuş gençlerin katılımıyla kurulacak olan Genç Gönüllüler Projesiyle, hem gençleri sosyal faaliyetlerde aktifleştirmek hem de çeşitli faaliyetlere imza atamayı hedefliyor.
Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; "Bu gençlik projesiyle Gördes Belediyesi gençlerin gönüllü olarak hizmet etmeleri için onlara pek çok gönüllülük fırsatı sunacak. Sizler de bilginizi, emeğinizi ve zamanınızı başkalarıyla paylaşmak istiyorsanız; eğitim, çevre, spor, kültür ve turizm, sağlık ve sosyal hizmetler gibi kategorilerde birçok faaliyete katılabilirsiniz. Bir gönüllü olarak çocukların derslerine yardımcı olabilir, sokakları temiz tutabilir, hastaları ve yaşlıları ziyaret edebilir, engellilerin önündeki engelleri kaldırabilir ve bunun  gibi yüzlerce gönüllülük faaliyetine katılabilirsiniz. Küçük özverilerle büyük işler başarmaya hazırsanız hepinizi gönüllü olmaya davet ediyoruz! " denildi.
Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle birlikte çeşitli projelere imza atacaklarını ifade eden Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol; "Genç Gönüllüler Projesiyle hem gençlerimizi sosyal sorumluluk projelerimizde daha aktif hale getireceğiz hem de çeşitli faaliyetlerde bulunacağız. Projenin hazırlanmasında emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum" dedi.
20 Aralık 2016 Salı gününe kadar başvuruları alacak olan Gördes Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, 22 Aralık Perşembe günü saat 20.00'da Gördes Belediyesi Kültür Sarayında Genç Gönüllüler tanıtım toplantısı yapmayı planlıyor.
Reklam
Reklam
Bu haber 2797 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum