Gördes Belediyesi Voleybol Takımı Kuruldu

İlçemizde ilk kez bir voleybol takımı bölgesel ligde mücadele edecek.

Reklam
Gördes Belediyesi Voleybol Takımı Kuruldu
21 Ekim 2017 - 00:59
Reklam
Gördes Belediyesi tarafından ilk defa liglere katılarak Gördes'i temsil edecek erkek voleybol takımı kuruldu.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un talimatıyla Gördes Belediyesi Voleybol Takımı adı altında kurulan ve bölgesel ligde mücadele edecek olan erkek voleybol takımında geçtiğimiz günlerde seçmeler yapıldı. Seçmelere ilçemizde bulunan lise öğrencileri oldukça ilgi gösterirken böyle bir olanağın kendilerine sunulmasından dolayı Başkan Akyol'a teşekkür etti.
1998-2002 doğumlu erkek öğrencilerden oluşacak olan Gördes Belediyesi Voleybol Takımı bu sene  Manisa Yıldız Erkekler ve Genç Erkekler Liginde mücadele edecek. Ligler önümüzdeki günlerde başlayacak. Sporcular seçmelerin ardından ocak ayı içerisinde başlayacak olan lige iddialı şekilde hazırlanıyor.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı açıklamada, Gördes'i voleybolda en iyi şekilde temsil etmeyi ve ilçe tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade ederek; "Gördes Belediyesi olarak gençlerimize yönelik yatırımlar yapmaya, sportif faaliyetler gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Onları spora alıştırmak, sporla vakit geçirmelerini sağlamak adına Gördes Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'yle böyle bir adım attık. Umarım takımımız başarılı bir şekilde yoluna devam eder. Gördes'imize ve spor camiamıza hayırlı olsun" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3826 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum