Gördes Belediyesinden Dev İftar Sofrası

Belediyenin geleneksel iftar davetine yaklaşık 6 bin kişi katıldı.

Reklam
Gördes Belediyesinden Dev İftar Sofrası
20 Haziran 2017 - 19:04
Gördes Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Gördes İftar Sofrasına  ilgi bu sene de büyüktü.

Hükümet Konağı Meydanında düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti Manisa Milletvekili Doç.Dr. Selçuk Özdağ, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Altıparmak, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, daire amirleri, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclisi üyeleri ve yaklaşık 6 bin vatandaş katıldı.

İlçe Müftüsü Hatipoğlu'nun yaptığı duanın ardından yemek faslına geçildi. Yemekten sonra yapılan şükür duasının ardından Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol yaptığı konuşmada iftara katılan Gördeslilere teşekkür ederek; "Hepinizin bildiği gibi 7 yıldır toplu iftarı gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Allah kabul etsin son 2 yıldır toplu iftar merasimimizi gerçekten Gördesliler büyük ilgi gösteriyor ve katılım sağlıyorlar. Beni gördükleri yerde ramazan ayı girdikten sonra toplu iftar merasimimiz ne zaman diye soruyorlar. Adeta ilçe halkımız sahiplenmiş gerçekten ben şahsım olarak gurur duyuyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Başkan Akyol ilçedeki çalışmalar hakkında açıklamalar yaparak:
"Doğal gaz boruları döşenmeye başlanıldı. Görenez alanını geçti. Bu yıl sonuna kadar inşallah gelecek ve 2018 yılında doğal gaz Gördes'te kullanılmaya başlanılacak. Yine Gördes yolu çevre yolları ile olan çalışmalar devam ediyor. 2. Etap TOKİ konutlarımız hızla yükseliyor. İnşallah 2018 yılı içerisinde  hak sahipleri de içerisine girer diye bekliyoruz. Yine bu yıl içerisinde Sosyal Güvenlik Kurumu İlçe Müdürlüğü'nün binasının ihalesinin yapılmasını bekliyoruz. Yatırım programına alındı. Huzurevi ek binası yatırım programında, ek binanın ihalesinin yapılmasını bekliyoruz. Bu konu ile ilgili başta sayın milletvekillerimize şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından bir konuşma yapan Kaymakam T. Hakan Bilgin; "Bu akşam hep birlikte Ramazan sevincini, bir gönül sofrasını paylaşmak için iftar sofrasında bir araya geldik. Bu güzel ortamın oluşmasında bize ev sahipliği yapan Gördes Belediye Başkanımız Sn. Muhammet Akyol'a, belediye meclis üyelerimize, belediye personelimize, hayır ve katkı sahiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu güzelliğin, bu birlikteliğin oluşması aynı zamanda ecdadımızın ve şehitlerimizin ruhunu da sevindirmiştir. Birlik ve beraberliğimizin devam etmesi temennisiyle Gördes'imizin, Manisa'mızın ve Türkiye'mizin yolu açık olsun diyorum. Bayram sevincinde birlikte olmak temennisi ile hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum" dedi.
Yaptığı konuşmada Gördeslilere birlik ve beraberliklerinden dolayı teşekkür eden Ak Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ şu ifadelere yer verdi; " Muhammet Akyol Başkanımız Gördeslileri bir araya getirdi. Ben milletvekili olduğumdan itibaren bir iftarda programı hariç her birine katıldım. Muhammet Akyol'a çok teşekkür ediyorum. Başkanımız hep başarılara imza attı. Elini, alnını kirletmeden  Belediye başkanlığı yaptı. İnşallah hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. Gördesliler bizi hiç yalnız bırakmadınız. Bizlere hep destek verdiniz. Manisa büyüyor, Manisa gelişiyor.Manisa ihracatta Türkiye'nin 8'ci şehri  önümüzde bir Denizli var Deniz'liyi geçeceğiz ve Allah nasip ederse. Tarımda, sanayide zirveyi yakalayacağız. Bir yandan göletlerimiz, barajlarımız bir diğer yandan yollarımız, bir diğer yandan hızlı trenlerimiz, otobanımız, bir diğer yandan Sabuncu bölüğü tünelimiz, bir diğer yandan Çandarlı Kuzey Ege Limanımız. Yeni fakültelerimiz, hastanelerimiz, sağlık ocaklarımız...  Bugün burada yapılan yemek hayrını Yüce Allah kabul buyursun. Tutulan oruçları ve kılınan namazları kabul etsin. Bu güzel iftarda emeği geçen tüm herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.













Reklam
Reklam
Bu haber 4102 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum