Gördes Belediyesine Yeni Araçlar

5 yeni araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

Reklam
Gördes Belediyesine Yeni Araçlar
15 Nisan 2017 - 15:37
Reklam
Gördes Belediyesi araç parkını 5 yeni takviyeyle güçlendirdi.  Belediye önünde düzenlenen araçların hizmete giriş törenine AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Belediye Başkanı Muhammet Akyol, Belediye Başkan Yardımcısı Rıza Dilcan, Ak Parti Gördes İlçe Başkanı Mehmet İnci, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Gördes Belediyesi  araç parkına 2 kamyon,  1 traktör, 1 otobüs  ve 1 ticari araç olmak üzere 5 yeni araçla vatandaşlara daha hızlı ve kaliteli hizmet etmeyi hedefliyor. Araçların yaklaşık maliyeti ise 1 Milyon TL .
Açılış konuşmasını yapan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, yeni araçlarla vatandaşlarımıza hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade ederek; "2009 yılındaki belediyenin o günkü şartlarını bilenler biliyor. Tekrar o günlere dönmek istemiyorum. Ancak 2009'dan bu tarafa hem borçlarımızı ödedik hem belediyenin imkanlar ve milletvekillerimizden aldığımız destek ile bütün araçlarımızı bütün ekipmanlarımızı yenilemeye gayret ettik. Parke taşı üretim ve kum çakıl taşı üretim tesislerini kurduk. İleriye yönelik yaptığımız hamlelerle ile bugün 64 mahallemize zorlanmadan hizmet vermeye gayret ediyoruz. Bugün yeni getirilen araçlarımızla daha iyi hizmet yapmayı sürdüreceğiz. Bu araçlarımız ilçemize, memleketimize hayırlı olsun " dedi.
Ak Parti Manisa Milletvekili Recai Berber yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Muhammet Akyol'un Gördes'in çehresini değiştirdiğini ifade ederek; " Yerelde Gördes'in bize verdiği destekle Ankara'da elimiz güçlendi.  2009'dan bu yan Gördes büyük bir sıçrayışa geçti. Artık Gördes eski Gördes değil. Bugün hizmete alınan bu araçlarda bu kilometre taşlarından bir tanesi inşallah. Tüm Gördesli hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.





Reklam
Reklam
Bu haber 4464 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum