Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Belediyespor Lige Tutundu

Seyircisiz oynanan maçta Killikspor'u 3-0 mağlup etti.

Reklam
Gördes Belediyespor Lige Tutundu
17 Mart 2020 - 13:08
Reklam
Reklam
Manisa Süper Amatör kümede, ligin 24.hafta müsabakaları oynandı. Ligde sıkıntılı günler yaşayan ve düşme potasından uzaklaşmak isteyen Gördes Belediyespor, evinde misafir ettiği Killikspor'u 3-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.
Koronavirüs tedbirleri nedeniyle seyircisiz oynanan maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Maçın ikinci yarısında baskısını arttıran mavi beyazlılar; 58. dakikada Burak Kabataş, 72. dakikada Mustafa Çaybaşı, 84. dakikada Okan Yıldızlar'ın ayağından bulduğu gollerle müsabakayı 3-0 kazandı. Killikspor maçın son bölümlerini 10 kişi tamamladı. Bu sonuçla Gördes Belediyespor 24 puana ulaşırken, Killikspor 19 puanda kaldı.
Gördes Belediyespor Teknik Sorumlusu Zekeriya Sevinç, önemli bir üç puan elde ettiklerini belirterek, "Mutlak kazanmamız gereken bir maçtı. Oyuncularım sahada verilen görevi layıkıyla yaptı. Bir avantaj yakaladığımız doğru ancak son düdük çalmadan bu yarış bitmiş sayılmaz. Haftaya Alaşehir maçından istediğimiz sonuçla ayrılıp bu işi bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2254 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum