Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Belediyespor'da Sevinç Dönemi

Belediyespor'un yeni hocası daha önce Güneşlisporu çalıştıran Zekeriya Sevinç oldu.

Reklam
Gördes Belediyespor'da Sevinç Dönemi
13 Temmuz 2019 - 14:23
Reklam
Reklam
Süper Amatör Lig'de mücadele eden temsilcimiz Gördes Belediyespor, teknik direktör Zekeriya Sevinç ile sözleşme imzaladı. 2019-2020 sezonunda yeni bir yapılanma içerisine giren Gördes Belediyespor, yeni hocası ile resmen yola çıktı.
Gördes Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde Belediye Başkanı Muhammet Akyol, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederek, 'Hocamız, Güneşlispor'da yaptıklarıyla kendisini ispatlamış bir isim. Bilgi ve tecrübesine inanıyor ve güveniyoruz. Hedefimiz Gördesimizi en iyi şekilde temsil etmek. Bu bağlamda geçmiş dönemde takımımız için emeği geçen katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. ' dedi.
Gördes Belediyespor'un yeni teknik patronu Zekeriya Sevinç ise kendisini bu göreve layık gören Gördes Belediyespor Yönetim Kurulu Üyelerine ve Belediye Başkanı Muhammet Akyol'a teşekkür ederek, 'Burada olmaktan çok mutluyum. Başkanımızın belirlediği hedefler doğrultusunda futbolseverlerimize zevk veren bir takım oluşturacağız. Başarılı bir ekip kurarak; birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız' diye konuştu.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 2518 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum