Gördes Desteğin Karşılığını Almalı

Gördes yerel seçimlerde Cumhur İttifakına rekor destek verdi.

Reklam
Gördes Desteğin Karşılığını Almalı
19 Nisan 2019 - 15:58
Reklam
'Seçim bitti, geçim başladı' sözü, her seçimden sonra söylenir. Elbette hayatın gerçeğini yansıtan bir sözdür bu. Ancak Gördes için daha farklı bir durum var. Çünkü Cumhur ittifakı adaylarına, en büyük destek Gördes'ten geldi.
            Gördes Belediye Başkanlığında Muhammet Akyol'a, Büyükşehir'de Cengiz Ergün'e, Manisa ortalamasının çok üzerinde bir oy verildi ilçemizde. %60'in üzerindeki bu desteğin, bir anlamı yani bir karşılığı olmalı.
            Seçmen bugüne kadar verdiği desteklerin karşılığını tam olarak alamadı. Bunu sorgulamadı bile. Fakat son seçimde verdiği oyun karşılığını takip etmek zorunda. Zira hala çözülmemiş ve aciliyet gösteren ihtiyaçlarımız var.
            Öncelikle, içme suyu derdimiz var. Suyu pahalı kullanıyoruz. Cazibeli su için çok şeyler konuşuldu ve düşünüldü. Bugüne kadar netice çıkmadı. Geçen yıl Sindel mahallesindeki suyun ilçemize getirilmesi konusunu haber yaptık. Büyükşehir'in hazırladığı projeyi gündeme getirdik.
            Evet, bu su Gördes'e gelmeli. Cengiz Ergün, Gördes'in verdiği desteğe güzel bir karşılıkta bulunmalı.
            İkinci derdimiz otopark sorunudur. Defalarca yazmaktan usandık. Konu kangren haline geldi. Böyle daha fazla gidemeyiz. Şehir merkezi, mahalle araları büyük sıkıntıda. Pazaryerine düşünülen ve ön çalışmaları yapılan Kapalı Pazar yeri ve otopark projesi, öncelikli olarak hayata geçirilmeli.
            Hala mahalle aralarında düğün dernek yapıyoruz. Yazın sıcaktan, kışın soğuktan çaresizliğe düşüyoruz. Bulaşık suları caddelerde akıyor. Bu görüntü bize yakışmıyor. Birden fazla büyük salonlar lazım. Hem yemek ikramı yapılsın, hem düğün. Bu imkâna sahip olmayan tek ilçe biz kaldık.
            Geçmişteki küçük belediye büyük belediye rekabeti sona erdiğine göre, bu konular bir an önce gündeme gelip, çalışmalar başlamalı.
            Park bahçe ve sokak cilalanması değil, halkımızın gerçek derdi olan konulara ağırlık verilmesi gerekiyor. Basın olarak biz takipçisi olacağız.. 
Reklam
Reklam
Bu haber 2055 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum