Gördes Gazetesi 33.Yılında

Gazetemiz bugünkü nüshasıyla 33.yılına girdi.

Reklam
Gördes Gazetesi 33.Yılında
07 Ağustos 2017 - 15:47
Reklam
Gazetemiz yayın hayatında 33'ncü yılına girmenin mutluluğunu yaşıyor. 5 Ağustos 1985 günü haftalık olarak yayın hayatına başlayan gazetemiz, hiç ara vermeden yılları geride bıraktı.
            7 Ağustos 2017 tarih ve 1444 sayılı nüshasıyla Gördes gazetesi, 33'ncü yıla merhaba dedi.
            İlk gün ve ilk sayısında; Gördes'in sesi ve nefesi olacağını vaat eden gazetemiz, aynı kararlılık ve doğrulukla 32 yılı geride bıraktı. Şehri ve insanlarını kucaklayan, derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen bir yayın politikası izleyen Gördes Gazetesi, bu kadar uzun süre yayın yapmanın gururunu yaşıyor.
            33'ncü yılımız münasebetiyle bir açıklama yapan gazetemizin başyazarı Ahmet İnce şunları söyledi:
            ' Bu gazete artık tarihe malolmuştur. Gördes'in tarihiyle, coğrafyasıyla, hatıralarıyla, lisanıyla, edebiyatıyla ilgili binlerce yazı, araştırma ve makale bu gazetede kayda geçirilmiştir.
            Halkın dertleriyle ve sorunlarıyla ilgilenmiş, şehrin tüm girişimlerinde öncülük etmiştir.
            33 yılı geride bırakıp, açıklama yapmak kolay değil. Zaman nasıl geçti diye hayıflanmıyoruz. Zamanı nakış gibi işledik diye seviniyoruz.
            33. yıl vesilesiyle, bugüne kadar gazetemizde emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bizi yaşatan, bugünlere gelmemizi sağlayan Gördes halkına ayrıca minnet duygularımı sunmak istiyorum…'
Reklam
Reklam
Bu haber 9211 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum