Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Gazetesi 35.Yılında

Gazetemiz bugünkü nüshasıyla 35. yaşına merhaba dedi.

Reklam
Gördes Gazetesi 35.Yılında
05 Ağustos 2019 - 11:02
Reklam
Reklam
Gördes Bölge Gazetesi 5 Ağustos 2019 tarihli bu sayısıyla, yayıncılık hayatında 35'nci yıla girdi. 5 Ağustos 1985 tarihinde, haftalık olarak yayın hayatına başlayan gazetemiz, hiç ara vermeden bugünlere geldi. 1547 sayılı bu nüshasıyla 35'nci yıla merhaba diyen gazetemiz, bu yayıncılık süresiyle Gördes'in tarihine geçti.
            Gördes'in sosyal ve kültürel hayatına yayınlarıyla devasa katkılar yapan Gördes Gazetesi, geride kalan yıllarda ilçemizin köklü problemlerinin çözümünde aktif rol oynadı. Yayıncılık hayatında gerçekçi ve objektif ve aynı zamanda korkusuz bir yol izleyen gazetemiz, toplumdan haklı bir itibar gördü.
            35 yılda binlerce habere imza atan Gördes Gazetesi, bugüne kadar tek tekzip dahi almadı.
            Gazetemiz çalışanlarında haklı bir heyecan ve gurur yaşanıyor. 35 yılı geride bırakmak dile kolay. 35'nci yıl coşkusuyla ilgili olarak, yazı işleri müdürümüz Zafer Ceylan şöyle konuştu:
            '35 yılın yaklaşık 20 yılında gazetemizde görev aldım. Dağıtım, muhabirlik yaptım. Şimdi onurlu bir görevi, yazı işleri müdürlüğünü yapıyorum. Bu gazetede çalışmaktan, ustalarımızın yanında yetişmekten büyük keyif alıyorum.
            Heyecanlıyız ve gururluyuz. Tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizi yaşatan Gördes halkına şükranlarımı sunuyorum..'
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 8938 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum