Gördes-Güneşli-Kılavuzlar Yol Yapımı Başlıyor

Yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı.

Reklam
Gördes-Güneşli-Kılavuzlar Yol Yapımı Başlıyor
12 Mart 2018 - 10:41
Reklam
Gördes'in yıllardan bu yana özlemle beklediği yatırımlar bir bir hayata geçirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes'in ulaşım ihtiyaçlarıyla ilgili oldukça önemli bir yatırımın daha müjdesini vatandaşlarla paylaştı.
14 Ağustos 2017 tarihinde ihalesi yapılan Gördes-Güneşli-Kılavuzlar Yolu'nun ihale sürecinin tamamlanmasıyla birlikte yolu yapacak olan yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. Artık yüklenici firmanın yakın bir süre içerisinde çalışmalarına başlaması bekleniyor.
Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol Gördes-Güneşli-Kılavuzlar yolunun ihale sürecinin tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade ederek şunları söyledi;  " Vatandaşlarımızın bildiği üzere Gördes-Akhisar yolunda, Gördes Köprübaşı yolunda ve çevre yolunda çalışmalar devam ediyor. Çevre yolumuzun asfaltı hava şartları düzeldiğinde atılarak ulaşıma açılacak. İnşallah temenni ediyoruz ki Manisa Büyükşehir Belediyesi' de Salihli yolunda çalışmalara başlayacaktır. Allah'ın izniyle biraz sabredeceğiz. Her aşamasını yakından takip ettiğimiz Gördes-Akhisar yolumuzla, çevre yollarımızla, Köprübaşı yolumuzla ve Demirci yolumuzla artık Gördes'in önümüzdeki yıllarda ulaşım diye bir problemi olmayacak.'
Ayrıca Başkan Akyol yaptığı açıklamada 'Belediye Başkan Yardımcımız Rıza Dilcan'la birlikte vatandaşlarımıza söz verdiğimiz Demirci yolu yani Gördes-Güneşli-Kılavuzlar Yolunun ihale sürecinin tamamlanmasının mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Gördes'imize, bölge mahallelerimize ve Güneşli'mize hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Ak Parti Manisa Milletvekillerimize katkılarından dolayı tüm hemşerilerimiz adına teşekkür ediyoruz. Yine bu süreçte Ulaştırma Bakanlığımıza ve Karayolları Bölge Müdürlüğümüze de katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Reklam
Reklam
Bu haber 3081 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum