Gördes Halep İçin Harekete Geçti

Yardım Kampanyası 16 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.

Reklam
Gördes Halep İçin Harekete Geçti
30 Aralık 2016 - 17:56
Halep'te bir insanlık dramı yaşanıyor. Binlerce, on binlerce insan yaşamını devam ettirmek için amansız bir mücadele veriyor. Bu insanların feryadına ses vermek, yaşamlarını sağlayabilmek adına Gördes harekete geçti.
            Kaymakam Turgay Hakan Bilgin'in önderlik ettiği, yardım toplama faaliyeti için önce bir toplantı düzenlendi. Toplantıya kurum ve kuruluşların temsilcileri, Oda ve meslek kuruluşlarının yetkilileri, siyasi partilerin temsilcileri, Büyükşehir ve Gördes Belediyesinin görevlileri katıldı.
            Konu gündeme getirildi ve harekete geçilmesi üzerinde fikir birliğine varıldı. 16 kişilik bir tertip komitesi kuruldu ve çalışmalara hemen başlanıldı.
            'Gördes'ten Halep'e Kardeş Eli Uzanıyor' adı verilen yardım toplama kampanyası, 27 Aralık 2016 tarihinde başladı. Kampanya 16 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek.
            Yardım kampanyasında ayni ve nakdi yardımlar kabul edilecek. Nakdi yardımlar İş Bankası, Ziraat Bankası ve Denizbank'ın Gördes şubelerindeki ilgili hesaplara yatırılacak. Ayni yardım yapan vatandaşlar, banka dekontlarını Kaymakamlığa gönderebilecek.
            Ayni yardımlar, şu neviler üzerinden kabul edilecek: çocuk bezi, çocuk maması, bakliyat, battaniye, bot ve giyim eşyası.
            Yardım komitesinden yapılan önemli bir açıklama var. Kesinlikle kullanılmış ve ikinci el dediğimiz ürünler kabul edilmeyecek.
            Vatandaşlarımız ayni yardımlarını eski İş Bankasının bulunduğu binada teslim edebilirler.
Reklam
Reklam
Bu haber 2997 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum