Gördes MYO Öğrencileri İşaret Diliyle Konuştu

Öğrencilerin isteği üzerine okul bünyesinde açılan kurs sosyal sorumluluk projesine dönüştü.

Reklam
Gördes MYO Öğrencileri İşaret Diliyle Konuştu
20 Haziran 2017 - 12:36
MCBÜ Gördes Meslek Yüksekokulu öğrencileri önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Halk Eğitim Merkezi aracılığıyla açılan işaret dili kursuna katılan öğrenciler, kurs sonrasında hazırladıkları video ile büyük beğeni topladı.
İşaret dili kursu; öğrencilerin yoğun talebiyle açıldı. Kursiyer öğrencilere eğitimi Emine BAŞAR KARA, okulda tahsis edilen sınıfta verdi. Örgün ve ikinci öğretimde tüm bölümlerden öğrenciler kursa büyük ilgi ve devamlılık gösterdi.
Kursun bitiminde Gördes Meslek Yüksekokulu öğrencileri başta ilçe protokolü olmak üzere ilçedeki esnafları, memurları, özel sektör çalışanlarını da dahil ettikleri bir proje kapsamında video film hazırladı. Sezen Aksu'nun "Olmaz Olsun" şarkısını işaret diliyle anlatan öğrencilerin videosu montajlandıktan sonra sosyal medyada paylaşıldı ve büyük ilgi gördü. Özellikle Huzurevindeki çekimlerde neşeli anlar yaşandı.
Kaymakam Turgay Hakan Bilgin, Gördes MYO öğrencilerine gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti. Gördes Belediyesi de "Gördes Gözleriyle Duydu Elleriyle Konuştu" adı verilen projeye destek oldu. İşitme engelli vatandaşlarımıza dikkat çekme amacına ulaşan proje toplumun her kesiminin ilgisini çekti.




Reklam
Reklam
Bu haber 5226 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum