Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gördes Okuyor'un Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Projeyle ilgili olarak ön bilgilendirme yapıldı.

Reklam
Gördes Okuyor'un Tanıtım Toplantısı Yapıldı
21 Ekim 2019 - 15:18
Reklam
Reklam
Gördes Kaymakamlığı ve Gördes Belediye Başkanlığının desteklediği İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 5. Geleneksel ‘'Gördes Okuyor'' Kitap Okuma kampanyası tanıtım toplantısı Kaymakam Bekir ABACI Başkanlığında yapıldı.
Kültür Sarayındaki toplantıda; Kaymakam Bekir ABACI Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasının, kelime dağarcığını zenginleştirmek, kendine güven duygusunu kazandırmak, Türkçeyi doğru düzgün kullanmayı temin etmek,  araştırmayı teşvik etmek, kütüphane alışkanlığı kazandırmak açısından önemli olduğunu ifade etti.
Kampanya tanıtımını İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Coşkun ÇELİK yaptı. İlçe Milli Eğitim Müdürü; Kampanyada okul öğrencileri haricinde yetişkinler kategorisinin de bulunduğunu, Kurum Amirlerimizin kurumlarında çalışan personelin de kampanyaya katılımları noktasında bilgilendirilmelerini istedi.
‘'Gördes Okuyor'' kitap okuma kampanyası bugün itibarıyla ilçe genelinde başladı. Her bir kategori için okunacak kitaplar belirlendi. Kampanya tanıtımı ile ilgili olarak 30 Kasım 2019 günü Vali Ahmet DENİZ' in katılımlarıyla kortej yürüyüşünün yapılacağı ve geniş kapsamlı tanıtım faaliyetlerinin gerçekleştirileceği belirtildi.
Reklam
Reklam
Reklam
Bu haber 3494 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum