Gördes Onlar İçin Ağladı

Havva Bayram ve Sıdıka Dikmen'in vefatı büyük üzüntüye neden oldu.

Reklam
Gördes Onlar İçin Ağladı
18 Kasım 2016 - 18:43
Reklam
Hafta içerisinde iki gün arayla kaybettik onları. Kaderleri aynıydı. Çektikleri sıkıntılar ve çileler aynıydı. Ruhumuzda derin yaralar bırakarak, göçüp gittiler bu dünyadan. Geride onları asla unutamayacağımız, emsalsiz güzellikler ve hatıralar bıraktılar.
            Gördes onlar için gözyaşı döktü, onlar için ağladı.
            Havva Bayram, Tekel emeklisi Nezih Bayram'ın eşiydi. Pırıl pırıl yüreği, yüzünden eksik olmayan tebessümü ile herkesin sevgilisiydi. Eşinin rahatsızlığına üzülürken o melun hastalığa yakalandı.
            Çok büyük mücadele verdi. Devlet Hastanesinde çalışırken emekli oldu. Yıllar kahırla ve çileyle geçti. Hafta içerisinde ilk acı haber ondan geldi. 47 yaşında eşini ve iki çocuğunu geride bırakarak aramızdan ayrıldı.
            Naaşı önce Devlet Hastanesinin önüne getirildi. Tüm çalışanlar onu hıçkırık ve gözyaşları ile uğurladı. Merkez Ulu Camide kılınan namazın ardından gözyaşları arasında Gördes Kabristanlığında toprağa verildi.
            Acı ve kahrımızın ikinci yarısında Sıdıka Dikmen vardı. İyilikseverliği, dürüstlüğü ve esnaflığı ile Gördes'te marka olmuştu. 25 yıl Gördes'te kuaförlük yaptı. Bu arada, çok sayıda kuaför yetiştirdi. Bugünkü ustaların ustasıydı.
            Birkaç yıl önce, o da aynı melun hastalığın pençesine düştü. Eşi Hüsnü Dikmen, oğlu ve akrabaları onun iyileşmesi için her şeyi yaptı. Fakat o melun hastalık söz dinlemedi. Havva'dan sonra, onu da aramazdan aldı götürdü.
            Kuaför Sıdıka Dikmen 41 yaşında hayata veda etti böylece. Naaşını merkez ulu camide mahşeri bir kalabalık karşıladı. Kılınan cenaze namazının ardından Gördes kabristanında gözyaşları arasında toprağa verildi….
Reklam
Reklam
Bu haber 20547 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum